Menu Sluiten

Besloten ledengedeelte van LZLO (nog in testfase!!)

Binnen de website van langer zelfstandig leven oegstgeest (LZLO) is het voor leden van LZLO mogelijk om je aan te melden als lid van het besloten ledengedeelte. Hierin heb je veel mogelijkheden om zelf een profiel aan te maken, vrienden te kiezen en daarmee te communiceren, aan te sluiten bij verschillende groepen (zoals de wijk waarin je woont, vitalityclub, knarrenhof enz). Verder kun je meldingen krijgen van bepaalde activiteiten, je kunt zelf activiteiten aanmelden en bekend maken bij je “vrienden” of groepen.

Hoe werkt het?

Als je lid wilt worden van het besloten ledengedeelte, kun je dit aangeven op de website. De aanvraag wordt beoordeeld door de webmasters. Het ledengedeelte is alleen bedoeld voor mensen die lid zijn van LZLO en die  woonachtig zijn in Oegstgeest (of buiten Oegstgeest maar een geldige reden hebben om lid te worden (dit ter beoordeling van het bestuur).
Als je aanvraag is goedgekeurd, krijg je van de webmaster een e-mail en kan je inloggen met je opgegeven naam en wachtwoord.
Zodra je ingelogd bent, kun je starten met het aanmaken van een profiel. Je kunt desgewenst een foto van jezelf uploaden. Je kunt iets vertellen over jezelf.
Als meer mensen lid zijn geworden, kun je dat zien op het ledengedeelte en je kunt dan aanvragen aan een ander lid om “vriend” te worden.
Ook zijn er diverse groepen aangemaakt. Je kunt je hierbij ook aansluiten.

Heb je dat allemaal gedaan, dan kun je communiceren met anderen binnen de site. Je kunt activiteiten bekijken of zelf aanmaken.
Je kunt aangeven welke berichten je wilt ontvangen en hoe vaak.

Houd je wel aan de basale beleefdheidsconventies en privacyregels.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png