Menu Sluiten

Een Hofje in Oegstgeest?

De afgelopen jaren heeft het burgerinitiatief zich ingezet om Hofjes te realiseren waar bewoners in verbinding met elkaar kunnen leven (voorheen “Knarrenhof”). Er liggen nog steeds opties op tafel en graag willen we met belangstellenden in gesprek gaan over de mogelijkheden van realisatie en wat daarbij komt kijken. Het burgerinitiatief is voornemens om aan het einde van de informatiebijeenkomst een wachtlijst te openen voor leden die serieus plannen hebben om in een Hofje te willen wonen in de naaste toekomst. Met die wachtlijst wil het burgerinitiatief gesprekken voeren met partijen die een Hofje kunnen realiseren.
De informatiebijeenkomst start om 15.15 precies in het Dorpscentrum (inloop vanaf 15.00 uur). U kunt zich hier opgeven voor de informatiebijeenkomst.

Wat wil het burgerinitiatief?

Een goed aangepaste en veilige woning is een eerste belangrijke voorwaarde. Verhuizen is niet altijd noodzakelijk als het huis goed aangepast is. Het burgerinitiatief wil samen met de leden een overzicht opstellen van geschikte appartementen in Oegstgeest (inclusief de beschikbare voorzieningen) indien verhuizing gewenst wordt. Ook wil het burgerinitiatief in overleg treden met woningcorporaties of projectontwikkelaars over nieuwe initiatieven. In overleg met de leden wordt met betrouwbare samenwerkingspartners een aanbod ontwikkeld voor woningaanpassing, klussen en domotica.

Info over zelfstandig wonen

Hier vindt u veel nuttige informatie over alle aspecten van zelfstandig wonen en woningaanpassingen.

Ga naar berichtenoverzicht

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png