Menu Sluiten

Je bent Oegstgeestenaar …

Je bent Oegstgeestenaar ….

…als je je oude smartphone inlevert voor ouderen!
SMARTPHONES VOOR OUDEREN
Contact gaat deze weken vooral via de telefoon en je herkent vast dat videobellen veel leuker is!
Ouderen hebben vaak geen smartphone of internet, en kunnen hierdoor niet videobellen en soms ook niet whatsappen. Daar is het initiatief Blijf in Beeld op in gestapt. Ook voor Oegstgeest! Een eerste meneer van in de 90 jaar uit Oegstgeest krijgt volgende week zijn telefoon waardoor hij weer zijn familie kan zien als ze met elkaar bellen!
De Rijnlandse Boekhandel is inleverpunt voor je oude smartphone. Daar staat een inleverbox. Heeft u nog een oude smartphone en/of oplader die u kunt missen? Lever die in, dan zorgen wij dat deze op de juiste plek terecht komt. Het maakt niet uit welke smartphone u doneert, zolang deze maar geschikt is voor videobellen/WhatsApp bellen.
Blijf in Beeld verzamelt de tweedehands smartphones en opladers en maakt deze gebruiksklaar Zij leveren deze vervolgens met een mobiel internet databundel aan de ouderen, voorzien van een duidelijke, begrijpelijke handleiding. Een groep vrijwilligers zorgt dat de smartphones bij de ouderen terechtkomen en zal hen, op veilige afstand, wegwijs maken in het gebruik hiervan. Zodat zij kunnen beeldbellen, WhatsAppen, een potje Wordfeud spelen en/of internetten.
De box bij de Rijnlandse Boekhandel staat vanaf donderdag 16 april klaar dus inleveren maar!
Meer info: https://blijfinbeeldleiden.nl/
i.s.m. Sociaal Makelaar Oegstgeest

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png