Menu Sluiten

Virtuele bijeenkomst voor DD- en andere LZLO-leden

do 28mei2020

Virtuele bijeenkomst via Zoom

Van 19.30 tot 20.30 uur

Drinkwater uit de kraan: zo gewoon maar niet vanzelfsprekend.

We draaien dagelijks de kraan open en drinken graag een glas water. Hoe kan het dat er altijd water uit de kraan komt? Waar komt dat water eigenlijk vandaan? Toch uit de duinen? Maar raken die dan nooit leeg?

We staan er niet bij stil maar 150 jaar geleden dronken we nog water uit de sloot of uit een put en stierven er nog regelmatig mensen als gevolg van ziekten die via het water werden verspreid. Inmiddels weten we gelukkig beter.  In een korte inleiding zal Marco Kortleve, werkzaam bij het drinkwaterbedrijf in onze regio uitleggen hoe ons drinkwater wordt gemaakt. Via deze link kunt u vooraf al de bedrijfsfilm van Dunea bekijken.

 

Marco Kortleve heeft gezondheidstechniek en waterbeheersing gestudeerd aan de TU Delft en werkt al geruime tijd voor Dunea Duin&Water (www.dunea.nl). In zijn loopbaan heeft hij zich met name beziggehouden met diverse aspecten van de waterwinning en de invloed hiervan op de omgeving en omgekeerd. Op dit moment leidt hij een (onderzoeks)programma naar nieuwe bronnen voor drinkwater in onze regio.


U kunt deze lezing van ongeveer 20 minuten bijwonen via Zoom.
In onderstaande handleiding leest u meer over hoe u met Zoom kunt werken.
Lees hier de handleiding

Door op deze link te klikken op 28 mei om 19.30 uur komt u automatisch bij de juiste bijeenkomst.

Ga naar Zoombijeenkomst
Meeting ID: 823 1905 0860 

Password: 687094

 

 

 

Terug naar overzicht

Deel dit bericht
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png