Menu Sluiten

Eerste Algemene ledenvergadering (ALV) en informatie over Hofjes

za 12sep2020

Algemene ledenvergadering en informatiebijeenkomst over Hofjes in Oegstgeest

Van 14.00 uur, inloop 13.45 uur tot 16.30 uur

bij Dorpscentrum

Sinds dit voorjaar is het burgerinitiatief een officiële vereniging met leden. Daar hoort een halfjaarlijkse algemene ledenvergadering bij, die gepland staat voor 12 september as. in het Dorpscentrum aan de Lijtweg in Oegstgeest. Alle bestaande leden worden van harte uitgenodigd. U bent lid als u het afgelopen jaar een deelnemersbijdrage van 15 euro heeft betaald of bereid bent dat te gaan doen. Tijdens de ledenvergadering wordt verantwoording afgelegd over de financiën en het beleid van het burgerinitiatief. Ook wordt gekeken naar de toekomstplannen en wat het lidmaatschap u kan brengen. De ledenvergadering start om 14.00 uur precies in het Dorpscentrum (inloop vanaf 13.45 uur). U kunt zich hier opgeven voor de ledenvergadering.

De agenda voor de Algemene Ledenvergadering vindt u hier.
Op deze pagina vindt u de bijbehorende stukken.


Aansluitend aan de ledenvergadering vindt vanaf 15.00 uur in het Dorpscentrum een informatiebijeenkomst plaats over Hofjes in Oegstgeest. De afgelopen jaren heeft het burgerinitiatief zich ingezet om Hofjes te realiseren waar bewoners in verbinding met elkaar kunnen leven (voorheen "Knarrenhof"). Er liggen nog steeds opties op tafel en graag willen we met belangstellenden in gesprek gaan over de mogelijkheden van realisatie en wat daarbij komt kijken. Het burgerinitiatief is voornemens om aan het einde van de informatiebijeenkomst een wachtlijst te openen voor leden die serieus plannen hebben om in een Hofje te willen wonen in de naaste toekomst. Met die wachtlijst wil het burgerinitiatief gesprekken voeren met partijen die een Hofje kunnen realiseren.
De informatiebijeenkomst start om 15.00 uur precies in het Dorpscentrum (inloop vanaf 14.45 uur). U kunt zich hier opgeven voor de informatiebijeenkomst.

De agenda voor de Hofjesbijeenkomst vindt u hier.

Terug naar overzicht

Deel dit bericht
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png