Menu Sluiten

DD-club maaltijd en spreker

Op donderdagavond 20 april weer een maaltijd van de DD-club in het Dorpscentrum
De DD-club van Langer Zelfstandig Leven Oegstgeest organiseert op 20 april weer een maaltijd voor leden en niet leden. De gezamenlijke maaltijden bevorderen het onderling contact, maakt ons beter weerbaar tegen eenzaamheid en vergroot ons sociale netwerk. Daarnaast is het gewoon gezellig.
Deze keer zal Frans Tettero samen met andere vrijwilligers voor ons een drie-gangen-menu verzorgen. En na de maaltijd vertelt Lex Burgel ons meer over de geschiedenis van de waterwegen in en rond Leiden en Oegstgeest, zoals de Haarlemmertrekvaart en het Oegstgeesterkanaal.
Vanaf 18.00 uur bent U van harte welkom in het Dorpscentrum en we beginnen met de maaltijd om 18.30 uur in de kleine zaal van het dorpscentrum.
De maaltijd is inclusief een drankje en kost 15 Euro. Als U wilt deelnemen kunt U dit bedrag overmaken op rekening NL 96 RABO 0354 9668 20 t.n.v. Vereninging Langer Zelfstandig Leven. U kunt ook een email sturen aan lijanblom@outlook.com om U aan te melden of eventuele dieet-wensen door te geven.
U bent van harte welkom.

Deel dit bericht
fb-share-icon
Geplaatst in Algemeen, DD-club, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png