Menu Sluiten

Oegstgeester Hofjes

Nieuwsbrief Oegstgeester Hofjes februari 2021

Dit jaar begon met een onverwachte ontwikkeling; opeens kwam het Hofbrouckerpark in beeld als mogelijke locatie voor een hofje. Met dank aan de pers die meldde dat de gemeenteraad nog niet wilde instemmen met het ingediende plan van projectontwikkelaar Sedos voor de bouw van seniorenappartementen. We namen direct contact op met de heer Scheeren, eigenaar van Sedos, om te onderzoeken of samenwerking mogelijk is bij dit nu aan te passen bouwplan. Al de volgende dag was er een ‘beeldvormende raadsbijeenkomst’ waar Scheeren en architect Van Egmond het plan verder toelichtten. Guus Bannenberg was namens ons bestuur één van de insprekers.

Lees ook het artikel in de Oegstgeester Courant van 3 februari 2021

Deel dit bericht
Geplaatst inOegstgeester Hofjes, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png