Menu Sluiten

Informatiebijeenkomst Hofje in Oegstgeest 12 september 2020

Samen oud worden in verbinding met elkaar: dat is voor veel mensen een aantrekkelijk perspectief zo is gebleken tijdens een informatiebijeenkomst in juni 2018. Een hofje is daarvoor een mooie vorm. Sindsdien heeft het burgerinitiatief Langer Zelfstandig Leven Oegstgeest (LZLO) zich ingezet om de mogelijkheden van hofjes in Oegstgeest te onderzoeken. Daarover organiseren we op zaterdag 12 september vanaf 15.00 uur een informatiebijeenkomst in het Dorpscentrum, Lijtweg Oegstgeest. In het Dorpscentrum worden strikte maatregelen getroffen ter bescherming tegen coronavirus en is het aantal plaatsen beperkt. Aanmelding via hofjes@langerzelfstandiglevenoegstgeest.nl is verplicht onder vermelding van aantal personen. (Degenen die zich al aangemeld hebben via ons algemene emailadres hoeven zich niet opnieuw aan te melden, tenzij er iets gewijzigd is of u komt met meer dan 1 persoon).
U krijgt bericht terug als er voor u plaats is. Meer informatie

Deel dit bericht
Geplaatst inOegstgeester Hofjes, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png