Menu Sluiten

Grote belangstelling voor Oegstgeester Hofje

De grote zaal van het Dorpscentrum was zaterdagmiddag 12 september jl volledig gevuld (volgens de Coronaregels, met maximaal 50 mensen). Een aantal mensen konden er helaas niet live bij aanwezig zijn, maar konden de bijeenkomst wel volgen via een Zoomverbinding.
Mieke Kerkhof en Dick Steenvoorden vertelden allereerst wat hun persoonlijke motivatie was om zich in te zetten voor de komst van een Oegstgeester Hofje.
Vervolgens zette Guus de informatie voor zover bekend op een rijtje.
Hij legde uit dat er een nieuwe vereniging wordt opgericht die speciaal bedoeld is voor mensen die serieus belangstelling hebben voor wonen in zo’n hofje. De contributie bedraagt E 15,- per huishouden per jaar. Met deze vereniging, met een behoorlijk aantal leden, kunnen de initiatiefnemers beter een vuist maken bij de verschillende partijen, waaronder de gemeente.

De deelnemers aan deze bijeenkomst hebben 12 en 13 september de gelegenheid om zich aan te melden als lid en zich op de wachtlijst te laten plaatsen.
Alle overige belangstellenden kunnen vanaf maandag 14 september zich aanmelden als lid en op de wachtlijst geplaatst worden.
Indien u dit wilt, kunt u een inschrijfformulier aanvragen bij Guus Bannenberg via dit emailadres dit emailadres. Hier kunt u ook uw vragen stellen.

Heeft u belangstelling om de Zoombijeenkomst nogmaals te bekijken, dan kan dat hier.

Deel dit bericht
Geplaatst inOegstgeester Hofjes, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png