Menu Sluiten

Brief aan alle 75+ers in Oegstgeest

26 mei 2020


Op verzoek van gemeente Oegstgeest stuurt Stichting Radius alle 75+ers in het dorp een brief. Voor veel ouderen is deze coronacrisis een moeilijke tijd. Doordat de beperkende maatregelen vallen contacten weg, clubs en verenigingen zijn gesloten en eenzaamheid ligt op de loer. Daarom stuurt Stichting Radius op verzoek van de gemeente inwoners van 75 jaar en ouder een brief. Om ze te laten weten dat we hen niet zijn vergeten en om aan te geven wat er allemaal mogelijk is als men een beetje extra hulp of contact kan gebruiken.
Op dit moment is bijna de helft van alle 75+ers aangeschreven. Uit het geringe aantal reacties komen weinig extra hulpvragen voort. Wel zoekt men contact om te bedanken voor de brief of om informatie te vragen over bijvoorbeeld vervoersmogelijkheden of alarmering. “Heel attent dat Radius een brief stuurt, we hebben nu al hulp, maar wel fijn dat u aan ons gedacht heeft” aldus een 82 jarige inwoonster.
Komende weken gaat Radius door met wijk voor wijk alle 75+ ers aanschrijven. In de eerste week van juni  hebben ze allemaal de brief ontvangen.  

Deel dit bericht
fb-share-icon
Geplaatst in Algemeen, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png