Menu Sluiten

Groot succes Paasdiner thuis van DD-club

De maandelijkse bijeenkomsten van de DD-club van het burgerinitiatief Langer Zelfstandig Leven Oegstgeest kunnen vanwege de coronacrisis niet doorgaan. Deze week zou dat een uitgebreid buffet geweest zijn in Kasteel Oud-Poelgeest.

De creativiteit tijdens de crisis kent echter geen grenzen en Kasteel Oud Poelgeest bood aan om als alternatief een aspergemaaltijd te bereiden die thuisbezorgd zou worden door de Rotary Oegstgeest. 57 leden van Langer Zelfstandig Leven Oegstgeest schreven zich in en op tweede paasdag zat iedereen vol spanning te wachten om de feestelijke maaltijd te gaan nuttigen. Met asperges à la flamande, een mooie salade en een heerlijk dessert kreeg ieder een uitstekende maaltijd voorgeschoteld in eigen huis, die toch in verbondenheid met elkaar werd genuttigd.

artikel Oegstgeester Courant 15-4-20

Deel dit bericht
Geplaatst inDD-club, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png