Menu Sluiten

Verslag DD-club 20 februari

Veel belangstelling was er voor de DD CLUB op donderdag 20 februari, met 37 bezoekers. Het echtpaar Marijke Hollander en Lex Burgel (beiden verbonden aan het IVN/MEC) hield een levendige presentatie over natuur in en rondom Oegstgeest.
Het is verbazend om te zien hoeveel grondsoorten er in deze regio zijn waardoor een grote variëteit aan landschap ontstaan is.
Marijke en Lex kennen de omgeving op hun duimpje en hebben door hun bezielende lezing de aanwezigen gestimuleerd om te gaan fietsen en wandelen en de mooie plekken te gaan (her)ontdekken.
Ook vogels, bomen en planten werden uitgebreid besproken.
De maaltijd werd na de borrel geserveerd: heerlijke stamppotten van slagerij van der Zalm, ook deels door hen gesponsord.
Jan Blom vertelde nog iets over Langer Zelfstandig Leven in Oegstgeest en Dick van Steenvoorden lichtte de stand van zaken over de Knarrenhof toe.
Het idee van de borrel op de derde donderdag van de maand blijkt goed in de smaak te vallen.
Voor veel vitale Oegstgeestenaren is ‘de DD ‘ inmiddels een vast uitje geworden  waar met plezier naar wordt uitgekeken. De  volgende bijeenkomst is 19 maart. Website: www.langerzelfstandiglevenoegstgeest.nl

Deel dit bericht
Geplaatst inDD-club, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png