Menu Sluiten

Radius helpt in Coronacrisis

Het Corona-virus treft vele mensen, hierdoor is het advies vanuit de regering gekomen om vooral zoveel mogelijk thuis te blijven en grote mensen massa`s te vermijden. Dit geldt zeker voor de  kwetsbare mensen en ouderen.

Radius wil hierom kwetsbare mensen en oudere inwoners helpen door bijvoorbeeld de boodschappen te doen.
Ook zetten we indien mogelijk vervoer in voor huisarts en ziekenhuis.

Heeft u de komende weken problemen met boodschappen doen omdat u geen netwerk om u heen heeft, dan kunt u contact opnemen met Radius. Radius koppelt vraag en aanbod vanuit het dorp.
Radius is de komende 2 weken gesloten voor activiteiten, maar we zijn wel telefonisch bereikbaar: 071-707 42 00 of 06-32 14 58 17
of per mail aan Alice van Elk.

Aan alle inwoners van Oegstgeest

Om iedereen te bereiken hebben we uw hulp nodig! Weet u waar ouderen of kwetsbare inwoners wonen? Belt u dan even aan en bied uw hulp aan en/of doe een briefje in de bus.
Iedereen die zich beschikbaar wil stellen, kan ook zijn contactgegevens doorgeven aan Radius. Wij zullen dan vraag en aanbod coördineren. Zo kunnen wij ook aanvragen koppelen van degenen die nog geen oplossing of aanbod hebben gevonden.

Radius is de komende 2 weken gesloten voor activiteiten, maar we zijn wel telefonisch bereikbaar: 071-707 42 00 of per mail aan Alice van Elk.

U kunt zich ook aanmelden bij het netwerk van BUUV BUUV . Dit is een al bestaand netwerk voor vraag en aanbod van allerlei klussen (van boodschappen doen, tot gezelschap bieden, tot tuinieren en mantelzorg, en nog veel meer). De medewerkers van Radius coördineren ook de vragen en aanbiedingen die op BUUV geplaatst worden. Neem vooral eens een kijkje en maak een account aan, als u een vraag of een aanbod heeft.

Deel dit bericht
Geplaatst inAlgemeen, Ken je buren, Nieuwsbrief, Zeker thuis, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png