Menu Sluiten

DD-club 19 maart 2020: let op: in verband met de situatie rondom het Coronavirus wordt deze bijeenkomst geannuleerd

DD-club op 19 maart, over het Coronavirus!

Op donderdag 19 maart organiseert de vereniging Langer Zelfstandig Leven Oegstgeest het maandelijkse samenzijn in de DD-club, locatie Haaswijkflat, President Kennedylaan 141.  We starten om 18.00 uur met een drankje en een Thais hapje.
Het verheugt ons dat we de directeur van de GGD Hollands Midden Sjaak de Gouw bereid hebben gevonden om ons een presentatie te geven  over een zeer actueel onderwerp,  de stand van zaken rondom het CORONAVIRUS. Hoe gebeurt zoiets en waarom? En wat te doen/nalaten om het zover mogelijk van ons bed te houden? Deelname aan deze avond is uitsluitend voor hen die ook zich opgeven voor de gezamenlijke maaltijd.
Kosten inclusief 1 consumptie € 10,-. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.
In verband met de strakke planning van de spreker, en de verwachte opkomst, worden zij die na de maaltijd komen, niet toegelaten.
Opgave graag via een email aan Jan Blom: stuur email. Ook kunt U bellen met Jan Blom 06 15472433.

Deel dit bericht
Posted in DD-club, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png