Menu Sluiten

Burenhulp

Het project Ken je Buren is erop gericht om nabuurschap te promoten en buurtnetwerken te versterken. We proberen vraag en aanbod van burenhulp in kaart te brengen, en daardoor mensen bij elkaar te brengen. Tijdens een buurtbijeenkomst in november 2019 waren er al mensen die aanboden om ritjes te rijden, of een maaltijd te koken. Nu, in deze tijden van Coronacrisis, zijn er mensen die aanbieden om boodschappen te doen voor buren die de deur niet uit kunnen of mogen. We zijn heel blij met deze geluiden. Vooralsnog lijkt het ons het beste als aanbieders en vragers zich aansluiten bij het netwerk van BUUV. Dat netwerk is bedoeld voor het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.
Klik hier voor BUUV

Deel dit bericht
Geplaatst inKen je buren, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png