Menu Sluiten

Gezellige lunch Vitality Club

Ontmoeting

Om het nieuwe jaar met elkaar in te luiden, kwamen de leden van de Vitality Club Oegstgeest op 2 januari bij elkaar voor een lunch bij Brasserie Hemels. Het eten was heerlijk en de gastvrije eigenaar John trakteerde iedereen op een kopje koffie of thee. uiteraard werden ook de sportieve uitdagingen voor 2020 besproken. De leden van Vitality Club Oegstgeest komen twee keer per week om 10.00 uur bij elkaar: op dinsdag voor een buitentraining bij FC Oegstgeest (Sportpark de Voscuyl) en op donderdag in de sportzaal van het Jottem.
Vanaf april zijn beide trainingen weer buiten.
Het doel van een Vitality Club is dat leeftijdsgenoten elkaar motiveren om gezamenlijk te bewegen en soepel te blijven en om zo gezonder oud te worden. Een belangrijk principe daarbij is “peer coaching”. De Leyden Academy on Vitality and Ageing heeft dit concept ontwikkeld.
Belangstelling? Neem contact op met 0653992667 of 071-3626808.

Deel dit bericht
fb-share-icon
Geplaatst in Vitality-club, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png