Menu Sluiten

Kom naar gemeenteraad 18 november voor Knarrenhof op Endegeest

Op woensdag 18 december om 20.00 uur is er op het gemeentehuis een informatiebijeenkomst over de gebiedsvisie “De Geesten”. We roepen alle belangstellenden voor een Knarrenhof op om daarbij aanwezig te zijn. Het burgerinitiatief bereidt samen met de Stichting Knarrenhof en de Oudendal Groep de komst van een Knarrenhof op Endegeest voor, maar de gemeente is tot nu toe terughoudend om daarover een toezegging te doen. Vandaar dat het belangrijk is om tijdens de informatiebijeenkomst ons geluid te laten horen. Het burgerinitiatief heeft het college en de gemeenteraad een brief gestuurd, die hier is te vinden. Het Leidsch Dagblad heeft ook aandacht aan de wensen van het burgerinitiatief besteed.

Deel dit bericht
Geplaatst inOegstgeester Hofjes, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png