Menu Sluiten

Burgerinitiatief werkt aan Knarrenhof in Oegstgeest

Samen met de landelijke Stichting Knarrenhof werkt het burgerinitiatief aan een Knarrenhof in Oegstgeest. Kort samengevat is een Knarrenhof een complex van huur- en koopwoningen met een gezamenlijke tuin en ontmoetingsruimte. “In een hof moet men zich thuis voelen. Het is daarom belangrijk om een “klik” te hebben met medebewoners. En hoewel iedereen een uniek persoon is merken wij dat onze leden veel dingen met elkaar gemeen hebben. Dit is terug te zien in onder andere hun houding, leeftijd, beroepen & talenten”, aldus de Stichting Knarrenhof.

Het burgerinitiatief en de Stichting Knarrenhof werken samen om een initiatief mogelijk te maken in Oegstgeest. Tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis deze zomer bleek grote belangstelling voor een dergelijk initiatief. Heeft u belangstelling om te wonen in een Knarrenhof, dan kunt u het beste hier lid worden van de Stichting Knarrenhof. Bij realisatie van een Knarrenhof in Oegstgeest worden de woningen namelijk toegewezen op volgorde van lidmaatschap in de regio. We houden u op de hoogte van het vervolg!

Deel dit bericht
Geplaatst inOegstgeester Hofjes, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png