Menu Sluiten

Buurtambassadeurs bijeenkomst 28 januari

In het kader van het project Ken je Buren wil het burgerinitiatief in alle buurt van Oegstgeest een buurtnetwerk oprichten. Per buurt zijn we nu op zoek naar 3 buurtambassadeurs. 

De volgende Ken je Buren Buurtambassadeursbijeenkomst komt alweer in zicht. Graag vernemen wij van u of u maandag 28 januari hierbij aanwezig kunt zijn. Wij starten om 10.00 op de locatie Wijckerslooth, Van Wijckersloothplein 1 Oegstgeest. 

Deze bijeenkomst is bedoeld om weer even samen te komen, eerste ervaringen uit te wisselen en om met elkaar mee te denken. Aan het einde van deze bijeenkomst hebben wij een foto moment ingelast voor de officiële bekendmaking van de Ken je Buren Buurtambassadeurs. Voor deze bijeenkomst zijn ook de thuiszorg managers van Activite, Buurtzorg en Marente uitgenodigd. In de toekomst weten jullie elkaar dan makkelijker te vinden. 

Diegenen die serieuze belangstelling hebben om buurtambassadeur te worden zijn van harte uitgenodigd. U kunt u hier aanmelden voor de bijeenkomst. 

Deel dit bericht
Geplaatst inKen je buren, Zie alle berichten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png