Menu Sluiten

Bijeenkomst Langer Zelfstandig Leven Oegstgeest

Op 8 oktober was er van 13.30 tot 17.00 uur een informatiebijeenkomst in het Dorpscentrum aan de Lijtweg te Oegstgeest. Wethouder Marien den Boer en wetenschapper Lex van Delden van de Leyden Academy on Ageing wezen op het belang van vitaliteit, waarna discussie over de thema’s wonen, zorg en welzijn. Ook was er informatie over de plannen van het burgerinitiatief en de mogelijkheden om lid te worden. Doelstelling en organisatie Doel van het burgerinitiatief is om inwoners van Oegstgeest het perspectief te bieden op langer zelfstandig leven. Het burgerinitiatief wil als vereniging van burgers in samenwerking met professionele partijen de voorwaarden realiseren om langer zelfstandig leven mogelijk te maken. De vereniging wil vanaf de start maandelijkse informatieve bijeenkomsten organiseren met sprekers en daarnaast samen met professionele partijen arrangementen ontwikkelen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Het voorlopige bestuur wordt gevormd door Guus Bannenberg, Lodewijk Schmit Jongbloed, Alice van Elk en Sikko de Jong.
Op basis van de besproken ideeën presenteert de initiatiefgroep op 26 november 13.30 in het Dorpscentrum het plan van aanpak voor de toekomst. Iedereen weer van harte welkom!

Deel dit bericht
fb-share-icon
Geplaatst in Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
feedback_caps.png